Friday, March 20

Misi Mencari Baju Dinner

semalm aku ngan yuyu gi survey2 baju yg nk dilaramkan semasa dinner fakulti pada 4hb nnt...arghhh...nape bgtau lmbt sgt...dh lh st sibuk...all part 6 mostly...mmg sgt2 bz..daripada survey je...kami sambar lah baju yg berkenan di hati...bukan sekejap kami gi cari baju...hampir semua shopping mall yg ada disitu kami redah..sampai sakit2 kaki...jalan pun lalok je...sbb hari dh sgt ptg...akhirnya...berbaloi gak...setelah puas meninjau dan membandingkan harga...dptlah baju yg kami idamkan akn dilaramkan semasa malam itu...nk tgk??? hehehe nnt lah dulu...tunggu.......
(kami dalam cerita diatas adalah aku dan yuyu)

5 comments:

  1. BaJu AkU BajU AkU..Hahahahaa..BAJU DiNnErRRR..Hehehehe..SasaU Dah Ni..BaJu BaJU BajU

    ReplyDelete
  2. Semangat betul korang ni. Stakat dinner je...bukannya pertandingan baju tercantik pun

    ReplyDelete
  3. sukati kitorg lh....huhuhuahahahah kikikikiki kan cik yuyu?

    ReplyDelete
  4. ceh...tgk2 beli baju kurung je...baik xyah beli. ingat td baju eksklusif

    ReplyDelete

leave your comment here k dear viewer and reader...luv ya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...