Friday, January 27

Love Story Si Chubby Part 1

1997

Dah lama aku perhatikan Princess tu kat situ setiap hari...comotnya dia...tapi aku suka...tunggu ayah dia amik kot. Di batu itu lah aku selalu lihat Princess duk termenung...setiap hari di situ lh aku mencari wajah itu...

Sibuk dengan kelas dan kelas, Princess hilang dari pandangan mata dan aku hampir melupakan dia...


- End Love Story Si Chubby Part 1-

Thursday, January 26

Love Story Princess Part 1

1999

Tahun 1999 merupakan detik pertemuan pertama kami secara enam mata. Enam mata? Kenapa enam? Sebab masa tu Si Chubby dah bercermin mata. Hik3..

Pertemuan pertama di kelas Tingkatan 1 Harun. Kalo diingatkan semula, rasa kelakar sangat...

Aku gi kelas tu sebab nak jumpa kawan-kawan sedorm aku. Tak sangka terjumpa Si Chubby. Erm...terpana sekejap sebab aku rasa macam pernah jumpa Si Chubby ni..dalam hati terdetik...macam kenal...few minutes later, aku pon balik semula ke kelas aku di tingkat atas, sebab waktu rehat dah tamat.

- End Love Story Princess Part 1-

Macam ni kot masa mula2 jumpa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...