Saturday, October 29

audit oh audit....

Saturday come again and i was steressed thinking of auditing activities this Monday! uwaa....feeling like having a fever rite now...amacam sedap ke kena audit..tidak2....tak lena tido i uolsss...

Bos aku? relax je...aku pulak yang naik seram tengok dia chill sgt kau..

Sekarang nak check pape pon dah blur..mamia...

Tuesday, October 11

Master in ?

postpone...mungkinkah?? nampaknya sangat betul....sedih tak..tak lah...ok je...ada masa untuk sambung master...



now...searching the master course at UTM..

Thursday, October 6

Mujse Doste Karoge?

Bolehkah kita ada perasaan sayang lebih dari seorang kawan terhadap kawan lawan jenis kita, sedangkan kita sudah ada kekasih hati. Apa maknanya tu?
Kita anggap dia kawan tapi bila dia ada kekasih, kita rasa cemburu, bila dia bertunang, kita rasa dia dh buang kita dan bila dia dah nikah, kita rasa macam putus cinta. Tak nak cakap ngan dia lagi, tak nak dia cari kita lagi.

Macam tu ke kawan, sedangkan kita mengaku kat kawan kita tu, kita sayang dia macam kawan2 lain. (mulut ckap lain, hati sebut lain)...Kita masih mahu tahu tentang life dia walaupun kita rasa sakit sangat dia bahagia ngan orang lain. Patutnya tak boleh macam tu kan...kawan sejati akan bahagia, bila kawan baik dia bahagia..dia juga sedih bila kawan dia sedih....MUJSE DOSTE KAROGE?


Erm...suka tengok citer ni..touching2..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...