Friday, February 20

Tagged...tagged

erm...bosan2...dari buang masa baik aku jawab tag ni....
7 Even Facts About Me
  1. nama aku Farhah Waheda...a.k.a Didie..tapi yuyu kata ejaan name aku pelik...unik lah kan
  2. ada 6 orang beradik...aku yg ke3
  3. sangat manja ngan family aku...sampaikan aku nk pegi mana2 mesti berambil dan berhantar...tu kalo aku kat umah sendiri lah kan...kat sini nek bus lew...
  4. aku kuat makan...tapi badan aku maintain jew..terrer kan..around 46kg je tau & tinggi 160 cm.
  5. aku lahir msa Holloween...31 oktober 1986
  6. Pernah xcident motor langgar pokok pisang masa form 3...sampai skang skitnya masih terasa..actually, aku ada masalah sket untuk berjalan..sebab tu aku selalu jatuh...dari aku kecik sampai lah dh beso ni.
  7. aku lom ada lesen kete..bila ntah aku nak belajau...wakakakaka
Tell 6 Unspectacular Quirks of Yours
  • kadang2 aku suka ckp sorang2 tp bukan depan org la
  • kerap kali gak aku akn menangis tetiba...gila kah aku????
  • suker tgk filem seram, ngeri, bunuh3..tp hakikatnya aku ni penakut gak
  • suker je beli biskut, mknnya tak pun...cuit sket je
  • mudah sakit perut walaupun jaga makan...tk pelik ke tu
  • kalo tension aku sgt suke wat mende bukan2, membebel2 cam mak nenek, pastu ketawa kuat2...mmg dahsyat
People To Be Tagged
  1. yuyu
  2. awis
  3. sesape lah bukan ada ramai tau blog ni
Who Tagged M

No comments:

Post a Comment

leave your comment here k dear viewer and reader...luv ya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...