Saturday, May 14

AM i Getting Married????

Betul ke aku nk kawen ni? Macam tk percaya...tp tolong lh percaya...im almost 25 years old this year ocay!! young but not so young, even kawan2 aku pon dh ramai yang meninggalkan status bujang dan dara trang tang2...Orang kata " buat pe la kawan lama2, dh kerja, kawen je lah" senang ckp, tp duit belanja kawen sekarang tk semurah dulu. Mak aku cerita pasal zaman dia wat kenduri kawen...huhu kalo duit belanja kawen zaman sekarang masih sama macam dulu, aku rasa dh ramai anak muda jadi pengantin remaja..Tapi, kawen bukan sekadar menutup gelaran bujang tu saje...ada tanggungjawab yang hendak dipikul, dijinjing bersama. Tak gitu Incik Najib???ngeh3.

"selamat pengantin baru buat kengkawan yang baru saja menamatkan zaman bujang mereka tahun ini"

Cik Wahed sudah sengal di ptg hari ........sigh!!!

No comments:

Post a Comment

leave your comment here k dear viewer and reader...luv ya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...