Tuesday, April 7

MaLaM AnUgErAh PeRdAnA...BlUe WaVe HoTeL

bertarikh 4 april 2009, kami semua pelajar IS ada annual dinner sebagai meraikan pelajar2 semester akhir ni...seronok gk lah..lgipun aku tk pnh pgi mana2 annual dinner..pelbagai jenis fesyen baju yg mereka2 ni laramkan...kononnya nk ikut tema lah "glamourous of Asean art"..aku hentam je..mls nk vogue2 sgt...dinner yg hanya sekali ni...cukuplh sekadar memenuhi undangan dan happy moment bersama teman2 yang tinggal tk bape lame lagi akn jadi graduan UiTm. hari tu aku dh janji nk tunjuk baju yg "kami" cari tu kan...simple je...tk macam budak2 lain yg melaram yg ampun...hehehe...tp cntik lah fesyen2 mereka tu...baju pengantin pon leh bawak gi dinner...dasyat2.
apa2 pon ku tetap hepi....
ni semua gmbr time kat sana...makan ok chinesse food...tp oleh kerana waktu mkn dh lmbt aku hampir diserang gastrik...sementara tunggu mknn dihidang kul 10, aku kembungkan perut ku dengan air putih je....huhuhu

3 comments:

  1. Pewiiit...datin tue....nasib kte x beli baju kawen...kalau x..kawen la kite mlm diner tue..wakakakakaka...

    ReplyDelete
  2. annualdinner??
    yg maleh bab2 nakk pk bju tuh...
    hohoho




    p/s : sweet laa bju ida... bli ktne??

    ReplyDelete
  3. btul tu jihah..bab nk cari baju tu plg lh maleh nyer...ye ke sweet baju tu???thanks...ida beli kat tepi jln je tue. :)

    ReplyDelete

leave your comment here k dear viewer and reader...luv ya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...