Tuesday, July 14

my anniversary....07.07.09



At this date was my 2nd anniversary with my love NAJIB, im so admire him since school. And at this moments im feeling like butterfly...mcm rama2 yg ada kepak cantik yg terbang sana sini...
sbnrnya, tkde ape yg terjadi pada tarikh ni, no flowers, no roses, no suprises, no candle light dinner, only a honest wish from him, "Selamat ulangtahun sayang,". For me, its enough for me to get that wish from him, as long as he still remember that moment. And as long as he love me. 
Cinta tu bukan hanya wujud pada hari2 tertentu, bukan waktu2 tertentu, tapi setiap saat dan waktu, cinta perlu ada dalam hati org2 yang mencintai...
Walau takde hadiah special, tp sbnrnya kami dah pun ada hadiah special for that day....a couple ring yg kitorg dh pakai 1 bulan sebelum 7 julai 2009. 
Ada satu lagu tu mengingatkan aku pada dia....
Once - Aku Mau

Kau boleh acuhkan diriku
Dan anggap ku tak ada
Tapi takkan merubah perasaanku
Kepadamu

Kuyakin pasti suatu saat
Semua kan terjadi
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
[ Aku Mau lyric found on www.lirik.tv ]
Selalu bersedia bahagiakanmu
Apapun terjadi
Kujanjikan aku ada

Kau boleh jauhi diriku
Namun kupercaya
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Aku yang rela terluka
Untuk masa lalu

No comments:

Post a Comment

leave your comment here k dear viewer and reader...luv ya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...