Wednesday, May 19

Sipnosis IP MAN 2


IP MAN ni mengisahkan ttg the legendary sifu in kung fu lah..some kind of chinnesse martial arts..mmg besh citer ni..aku bg 4 bintang..mule2 cm nk tgk citer len..tp incik chubby kiter suker tgk citer cina...jadi ikutkan lh...igtkan tk besh...upenyer besh tau...aku plak yg terlebih teruja tgk citer ni until the end...mesti org dpn aku geram sbb aku bising mase tgk citer tu...mcm tgk kat umah plak...kekekeke..

Dan baru ku tahu, IP MAN juga merupakan guru kung fu kepada Bruce Lee...pttutlh, mase mula2 cerita ni, aku tgk gaya kung fu tu mcm dah familiar sgt..ermm...buat kengkawan yg belum tgk...aku nk confirmkan citer ni mmg besh..dan bg peminat filem action, jgn lepaskan peluang..enjoy!!!

No comments:

Post a Comment

leave your comment here k dear viewer and reader...luv ya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...